Pure Health & Fitness Burgas

За клуба


Клубовете Pure Health & Fitness помагат ежедневно на десетки хиляди хора от цял свят да променят живота си в положителна посока. Сега очакваме и теб, за да те включим в едно пътуване към света на доброто настроение, на здравето и финия силует, на успеха!

Клубът ни се намира в Мол Галерия в жк. Славейков, на бул. Янко Комитов  6, само на 5 мин. път с кола от центъра на Бургас. Молът разполага с над  1,200 паркинг места, и е изключително  лесно достъпен с мрежата на градския транспорт.

Pure Health & Fitness Burgas разполага с широка гама от професионални уреди и модерни мултифункционални системи за кардио и силови тренировки, оборудвани студиа за групови упражнения, спортове и танци, сауни и солариум, интернет кафе.

С помощта на нашите персонални треньори ще имаш възможност да адаптираш тренировките си към собствените си нужди за подобряване на здравето, тонуса, и самочувствието си. Личният треньор ще определи план за тренировки, адекватен на желанията и възможностите ти, и ще следи постоянно за правилното и ефективно изпълнение на упражненията.

Присъедини се към Pure и ще получиш напълно неограничен достъп до всичко, което предлага всеки клуб от веригата, независимо кога и къде.

 

Нашите просторни и климатизирани кардио и силова зони се простират на почти 700 м², и предлагат  най-модерното и съвременно фитнес  оборудване.

Голямата ни кардио зона предлага всичко, от което се нуждаеш, за да дадеш на своите сърце и дробове една страхотна тренировка. И разбира се, да се забавляваш по време на упражненията. Независимо дали се наслаждаваш на най-новите музикални клипове, следиш актуалните новини или последните спортни събития, ние ще се погрижим да ти ги предоставим, докато тренираш. Също така предлагаме и отделна зала за спининг. Спиннингът е забавна и интересна групова тренировка на колело, изградена на основата на аеробни упражнения, подходяща за всички.

Огромното разнообразие на свободни тежести и машини за силови упражнения ти гарантира, че ще намериш всичко, което ти е необходимо за твоята тренировка, да разтегнеш и натовариш кръста, ръцете, гърба и краката. Стационарното ни оборудване за силови тренировки предлага фокусиране върху специфични мускулни групи и гарантира лесна и безопасна тренировка, тъй като самата машина показва правилното движение на тялото. Упражненията със свободни тежести позволяват на мускулите да се натоварват  с голямо разнообразие от упражнения за активна тренировка. Оформи тялото си с упражненията с кабели. Уредите с кабели, които клубът ни предлага, допринасят за една по-ефективна тренировка, натоварваща повече мускулни групи.

Груповите ни упражнения са забавни и са добър начин да останеш мотивиран. Независимо дали искаш да подобриш силуета си, да поддържаш спортната си форма, или просто да можеш да отваряш бутилка с гола ръка, ние ще ти предложим тренировки, благодарение на които да подобриш баланса си, и да извлечеш максимума от своята мускулна сила. Груповите ни упражнения  са подходящи за  всички възрасти, всички нива на спортна форма, и всякакви нива на гъвкавост. Йога, Зумба, Батука, Пилатес, Тае Бо, Аеробика, Степ Аеробика, Салса, Народни танци, ММА, Винг Чун, Крав Мага, са само някои от най-популярните групови занимания, които предлагаме.

Залата ни за кафе със свободен интернет достъп е перфектнто място – преди или след тренировка, където да разпуснеш с напитка в компанията на приятели, други членове на клуба или някой от екипа ни. За още по-релаксиращо преживяване, сауните ни са идеални за подобряване на кръвообращението и детоксифициране на кожата. Обещаваме ти, че ще си тръгнеш с по-чист ум и в по-здраво тяло. Препоръчваме ти и солариумите, предлагащи последните технологии за тен на кожата , осигуряващи релаксираща, приятна и близка до дома атмосфера.

 

Не пропускай, присъедини се към нас и отключи в себе си страстта за един по-здравословен и изпълнен с усмивки живот!